Skrivelysten

Bor det en liten forfatter i deg?

Davvi Girji er til enhver tid interessert i å motta nye manuskript til vurdering og er på jakt etter nye forfattere.

Hva du gjør

Manusinnlevering

Manusskriptet må være maskinskrevet, helst med halvannen linjeavstand. Send med et følgebrev med opplysninger om deg selv og manusskriptet. Vi vil helst vite om du har sendt manusskriptet til flere forlag samtidig. Vi ønsker manuskriptet tilsendt digitalt. Husk å oppgi navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Vurderingstid

Vi gir tilbakemelding så snart som mulig og senest innen et halvt år. Innkomne manusskript vurderes fortløpende. Manusskriptet returneres ikke. Ikke send oss originalen.

Ønsker du å bli lærebokforfatter?

Lærebokforfatterne til Davvi Girji er eksperter på sine fagområder og erfarne pedagoger som kjenner til behovet i barnehagen og på skolen.

Davvi Girji søker etter produktive lærebokforfattere. Hvis du brenner for læremiddelproduksjon eller hvis du har læremiddelideer, så ta gjerne kontakt med oss.

Autorisert publiseringskanal for vitenskapelige publikasjoner

Davvi Girji er autorisert som vitenskapelig publiseringskanal med klassifisering på nivå 1. Dette betyr bl.a. at fagansatte på høgskoler og universitet kan benytte vårt forlag til å utgi sine publikasjoner, og være sikret publiseringspoeng som er tellende i den forskningsbaserte tildelingen fra Kunnskapsdepartementet.

Lenke til NSD:s oversikt over publiseringskanaler.

Har du et manus der kravene til en vitenskapelig publisering er innfridd, gir utgivelse gjennom Davvi Girji publiseringspoeng på nivå 1 i Kunnskapsdepartementets finansieringssystem.

Vi ser fram til å høre fra deg!

Vennlig hilsen
Davvi Girji

Kontakt